ΥΓΕΙΑ

Γιατί δεν πρέπει να προσθέτετε ζάχαρη στον καφέ σας




Λίγοι γνωρίζουν ότι η ποικιλία Arabica, μια από τις πιο διαδεδομένες ποικιλίες στον κόσμο, είναι η πιο αρωματική και λιγότερο πικρή ποικιλία επειδή περιέχει σε ποσοστό 8% φυσικά σάκχαρα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για την ποικιλία Robusta είναι 5%.
Η ζάχαρη που προσθέτετε στον καφέ δεν



Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *